Steinerpäiväkoti Pajulintu toimii vuonna 2000 ja 2014 (laajennus) valmistuneessa omassa, kauniissa päiväkotirakennuksessa, joka on ekologinen allergioita ja yliherkkyyksiä ennaltaehkäisevänä mallirakennus. Laajennus on rakennettu luonnonomukaisesti ja hengittäväksi. Puutalo sijaitsee rauhallisella metsikkötontilla Huhtalassa. Päiväkotirakennus on yhdistyksen rakennuttama. Nykyisen rakennuksen ja laajennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Maarit ja Aarni Holttinen Tampereelta. He ovat suunnitelleet mm. Tampereen Rudolf Steiner -koulun toimitilat ja saaneet suunnittelustaan Tampereen hyvän rakentamisen palkinnon 2007. He ovat suunnitelleet myös Tampereen steinerpäiväkodin.

Päiväkoti jakaantuu ryhmiin lasten iän, kehitystason ja kaverisuhteiden mukaisesti. ”Vanhalla puolella” on pääasiassa yli 3-vuotiaita ja ”Uudella puolella” 1-4-vuotiaita. Päiväkodin pienimmät sijoitetaan Valkosiipeen (4 paikkaa) ja Kultasiipeen (8 paikkaa). 2-4-vuotiaat jakaantuvat Sini-, Hopea- ja Punasiipeen. Viskareille on oma ryhmänsä ja Esiopetusikäisille Vihersiipi.

Päiväkoti on avoinna klo 7-16:30

Päiväkodin ylläpitäjä on Seinäjoen seudun steinerpäiväkotiyhdistys ry. Steinerpäiväkoti Pajulintu aloitti toimintansa vuoden 1990 alussa. Yhdistyksen johtokunta koostuu vanhemmista ja päiväkodin henkilökunnasta. Yhdistyksen jäseneksi pääsee maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Maksutiedot alla. Maksamalla jäsenmaksun voit osallistua yhdistyksen kokouksiin ja olla osana vaikuttamassa päiväkodin asioihin.

 

Jäsenmaksun maksutiedot:

Saaja: Seinäjoen seudun steinerpäiväkotiyhdistys ry

Pankkitili: FI56 4108 0010 7381 47

Kirjoita maksun viestiksi: jäsenmaksu, oma nimesi ja sähköpostiosoite